pirmdiena, 2020. gada 19. oktobris

Lekcijas vecākiem, vecvecākiem un pedagogiem Nīcā


Trīs otrdienu vakaros notiks biedrības "Ģimeņu centrs "Liepa"" projektā "Zināšanas - Nīcas novada spēks!" organizētās nodarbības vecākiem, vecvecākiem un pedagogiem.

*13. oktobrī plkst. 18.00 notiks uzvediba.lv lektores Līgas Bērziņas lekcija „Mūsdienu bērni motivācijas labirintos.” Arvien biežāk no vecākiem un skolotājiem dzirdam, ka bērniem nav motivācijas censties un mācīties. Lekcijā varēsim iegūt idejas, kā palīdzēt bērniem atgūt motivāciju darīt grūtākas lietas. Nodarbība notiks tiešsaistē ar Zoom palīdzību, to varēs skatīties no mājām. Tiem, kam nav Zoom būs organizēta iespēja skatīties arī uz vietas Nīcā vai Rudē.
*20. oktobrī plkst. 18.00 nodarbībā „Bērnu niķi un dusmas: ceļš uz izpratni un sadarbību" vecāku atbalsta grupu vadītāja Ilze Veske visu vecumu bērnu vecākiem stāstīs par bērnu uzvedības izpratni, attiecību veidošanu un sadarbošanos.
*27. oktobrī plkst. 18.00 nodarbībā „Riti raiti, valodiņa!” logopēde Ilze Melnis pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērnu vecākiem un vecvecākiem rādīs, kā caur rotaļām un ikdienas darbībām varam uzlabot bērnu vārdu krājumu un lasītprasmi.
PIETEIKŠANĀS
Pateicoties Nīcas novada domes finansiālam atbalstam, visas trīs nodarbības ir bez maksas, bet, lai varētu nodrošināt distancēšanos, pieteikšanās uz klātienes nodarbībām ne vēlāk kā attiecīgās nedēļas pirmdienā līdz plkst. 12.00, zvanot 20078475 vai rakstot uz centrsliepa@gmail.com.
VIETA
Atkarībā no dalībnieku skaita klātienes nodarbības notiks vai nu Nīcas Pieaugušo izglītības centrā vai Nīcas Kultūras namā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru