pirmdiena, 2019. gada 30. septembris

Informatīvas grupu nodarbības vecākiem


Projekts tiek finansēts Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.
#ESparveselibu #LiepajaVeselsAktivsLaimigs
Bērna valodas attīstība. 3.10.2019 plkst. 15:00
Nodarbība par bērna valodas veidošanos, rotaļām un ikdienas darbībām, kas veicina valodas bagātību. Tiks izrunātas arī biežākās vecāku kļūdas un mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas un riski. Lektore nodarbības laikā izmantos uzskatāmu prezentāciju par tēmu, kā arī atbildēs uz individuālajiem jautājumiem. Nodarbību vadīs agrīnās attīstības logopēde Zane Tumševica.
Fizioterapeita meistarklase ar Solveigu Rozentāli.
10.10.2019 plkst 15:00
Nodarbībā vecāki tiks iepazīstināti ar pareiza hendlinga principiem, aprūpējot, nēsājot un ģērbjot savu bērniņu. Vecākus informēs par attīstošas vides veidošanu un konsultēs par secīgu bērna fizisko attīstību. Nodarbības laikā izmantos uzskatāmu prezentāciju par tēmu, kā arī praktiski darbosies un atbildēs uz individuālajiem jautājumiem.
Bērna ēdināšana 17.10.2019 plkst. 15:00
Nodarbībā tiks runāts gan par zīdīšanu, gan jauktu barošanu un dažādiem piebarojuma piedāvāšanas veidiem – bērna vadītu ēšanu, pedagoģisko piebarojuma metodi un putriņu gatavošanu. Lektore, balstoties uz Veselības ministrijas vadlīnijām “Veselīga uztura ieteikumi zīdaiņu barošanai” un PVO rekomendācijām, vecākiem sniegs daudzpusīgu informāciju. Nodarbību vadīs dūla un zīdīšanas konsultante Ilze Veske.
Veselīgas emocionālās vides veidošana ģimenē 24.10.2019 plkst. 15:00
Nodarbībā aplūkotās tēmas - droša emocionālā piesaiste, pašpietiekamas un radošas personības veidošana bērnam, līdzsvarotas emocionālās vides veidošana ģimenē, problēmu risināšana un pozitīva bērna disciplinēšana.
Nodarbību vadīs Liene Vēsmiņa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru