otrdiena, 2016. gada 2. augusts


Slingu nodarbība un konsultācijas  
Nodarbība 23. augustā plkst. 11.00
Nodarbība topošajiem vecākiem un vecākiem ar mazu bērnu notiks Ģimeņu centrā „Liepa” (Liepājā, Siena ielā 10)  un tā ilgs aptuveni divas stundas. Nodarbībā varēs uzzināt būtiskāko par fizioloģiski un psiholoģiski drošu bērna nēsāšanu gan slingā, gan rokās. Nodarbībā būs iespēja vērot un uzzināt, kā arī pašiem pamēģināt slinga siešanas tehnikas, iesienot lakatā savu mazuli vai lelli, uzzināt svarīgāko par ģērbšanos, nēsājot mazuli slingā. Tāpat nodarbības gaitā varēs uzzināt, ar ko atšķiras drošs nēsāšanas līdzeklis no nedroša nēsāšanas līdzekļa, kā arī par profesionālo slingu un citu nēsāšanas palīglīdzekļu veidiem, kvalitāti un priekšrocībām, lai saprastu, kurš no tiem būtu piemērotāks tieši Jums un Jūsu mazulim.
Nodarbību vadīs Bērnu nēsāšanas skolas (www.manislingi.lv) apmācīta konsultante, divu bērnu māmiņa Kristiāna Kalniņa, kas pati nēsājusi savu bērnu slingā un patlaban studē psiholoģiju Latvijas Universitātē.
Dalība nodarbībā 10 € no ģimenes.
Pieteikšanās obligāta: centrsliepa@gmail.com vai zvanot pa tālruni 27737888


Laikā no 18. līdz 27. augustam Liepājā ciemosies bērnu nēsāšanas konsultante un ir lieliska iespēja pieteikties uz individuālu konsultāciju par mazuļa nēsāšanu slingā.

Konsultācijas laikā māmiņa un tētis saņem arī foto instrukciju. Konsultants ierodas ar saviem slingiem un mācību lelli - visu var izmēģināt gan ar bērnu, gan lelli. Bieži vecāki vēl īsti nezina, kādu slingu (austo vai trikotāžas, lētāku vai dārgāku) izvēlēties, konsultants par tiem pastāsta, un parasti pēc konsultācijas jau ir skaidrs, kāds slings ir vecāku vajadzībām piemērotākais.
Konsultācija notiek pie klienta majās, divas stundas un tās cena ir 30 € (ārpus pilsētas - papildus degvielas izdevumi, ilgāk par noteikto laiku - nākamā stunda 15€)
Pieteikties konsultācijai šajos datumos var rakstot: kristiana.kalnina@yahoo.com  un arī zvanot 26959422

Domājot, kur un kādu slingu iegādāties, un kāpēc ir vērts izvēlēties drošu nēsāšanas līdzekli bērnam, vairāk lasiet šeit: www.manislingi.lv/lv/raksti/evi...
Plašāk par slingu veidiem un to lietošanu: www.manislingi.lv/lv/raksti/sli...


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru